В Московском областном региональном отделении партии «Яблоко» началась перерегистрация членов партии и проверка соответствия данных учета членов фактическому состоянию

Приглашаем наблюдателей

Дорогие, друзья! Партия "Яблоко" приглашает вас, активных и неравнодушных, стать наблюдателями на выборах!

Приглашаем наблюдателей

«Единая система публичной власти» из Конституции перетечет в федеральные законы

... Таким образом, недвусмысленно дается понять, что автономия и самостоятельность местного самоуправления по предметам собственной компетенции упраздняются не только по факту (как это уже произошло в правоприменительной практике) но и де-юре на уровне Конституционных положений...

«Единая система публичной власти» из Конституции перетечет в федеральные законы

Выборы закончились, работа продолжается!

Поданы заявления в полицию и СК. Членами партии «Яблоко» по одномандатным избирательным округам и кандидатами, выдвигавшимся от областного отделения продолжается борьба за честные и справедливые результаты.

Выборы закончились, работа продолжается!

В. Семененко: Информация для украинцев России.

24 ноя 2014г. 23:11
Членам українських громад Москви та Підмосков’я,членам українських громад Росії,шанувальникам українського друкованого словаШановні друзі!Продовжується передплат на періодичні видання України на перше півріччя 2015 року (організується реґіональною громадською організацією «Українці Москви»). Надсилаємо список деяких популярних видань із зазначенням кінцевої вартості для передплатника у російських рублях при отриманні в пункті видачі (Бібліотека української літератури у Москві) і поштою (вартість передплати не змінилась в порівнянні з другим півріччям 2014 р.).Загалом каталог періодичних видань України нараховує понад 3 тисяч видань (доступний в Інтернеті за адресою: http://www.presa.ua/katalog). Інформацію про вартість передплати в рублях на видання, які відсутні у списку, а також відомості про періодичність виходу, тематику та інше можна отримати за додатковим запитом.Передплачені видання можна буде забирати у пункті видачі видань або надсилатимуться поштою на вказану передплатниками адресу безпосередньо з Києва Державним підприємством по розповсюдженню періодичних видань «Преса». Всі, хто бажає оформити передплату на українські видання, повинні зв’язатися з нами (електронною поштою avisen40@gmail.com, +79067001949) та передати замовлення (список видань).Просимо широко інформувати всіх зацікавлених про можливість передплати українських періодичних видань.З повагоюСпівголова РГОУМ В.СкопенкоБУЛЬВАР ГОРДОНАВЕЧІРНІЙ КИЇВВИСОКИЙ ЗАМОКВІЛЬНЕ ЖИТТЯ ПЛЮС (ТЕРНОПІЛЬ)ВІЧЕ-ІНФОРМ (ЛУЦЬК)ВОЛИНЬ - НОВАГАЗЕТА ПО - УКРАЇНСЬКИГОЛОС УКРАЇНИ2000ДЕНЬ (НА РУс. ЯЗ)ДЕНЬ (НА УКР. ЯЗ)ДЗЕРКАЛО ТИЖНЯДОНЕЦКИЕ НОВОСТИЗЕРКАЛО НЕДЕЛИ (Украина)ЗОРЯ ПОЛТАВЩИНИКОМАНДАКОМЕНТАРІ: KYIV WEEKLY (укр.)КОММУНИСТКРИМСЬКА СВІТЛИЦЯКРИТИКА немаєКУЛЬТУРА І ЖИТТЯЛІТЕРАТУРНА УкраїнаЛІТЕРАТУРНИЙ ТЕРНОПІЛЬ індекс 37501ЛУГАНСЬКИЙ КРАЙРАБОЧАЯ ГАЗЕТА 61008РОССИЙСКАЯ ГАЗЕТА В УКРАИНЕСЕГОДНЯ індекс 33933СІЛЬСЬКІ ВІСТІУКРАИНА-ЦЕНТРУКРАЇНА МОЛОДАУКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРНА ГАЗЕТАУКРАЇНСЬКИЙ ФУТБОЛУРЯДОВИЙ КУР'ЄРЮЖНАЯ ПРАВДА (МИКОЛАЇВ)БАРВІНОК БЕРЕЗІЛЬБІБЛІОТЕЧНА ПЛАНЕТАВИВЧАЄМО УКРАЇНСЬКУ МОВУ ТА ЛІТЕРАТУРУ 95927ВІСНИК КНИЖКОВОЇ ПАЛАТИ ВСЕСВІТВЫШИВАНКАДЖМІЛЬ (ДІТЯМ: ЖИВОПИС, МУЗИКА І ЛІТЕРАТУРА) 40295ДЗВІНДИВОСЛОВОДНІПРОДУПЛЕТЖІНКАКАЛЕНДАР ЗНАМЕНИХ І ПАМ'ЯТНИХ ДАТКИЇВКІНО-ТЕАТР КОРЕСПОНДЕНТКРАЇНАКУР'ЄР КРИВБАСУМІЖНАРОДНИЙ ТУРИЗМ МОВОЗНАВСТВОМУЗИКАНАРОДНА ТВОРЧІСТЬ ТА ЕТНОЛОГІЯОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВООДЕССКИЙ ЮМОРИСТИЧЕСКИЙ ЖУРНАЛ "ФОНТАН"ПАМ'ЯТКИ УКРАЇНИ: ІСТОРІЯ ТА КУЛЬТУРА ПЕРЕЦЬ РАДУГАСЛОВО І ЧАССМАЧНА ПОДОРОЖ УКРАЇНСЬКА ВИШИВКА. ЗОЛОТА КОЛЕКЦІЯ 92379УКРАЇНСЬКА КУЛЬТУРА 95220УКРАЇНСЬКА МОВАУКРАЇНСЬКА МОВА І ЛІТЕРАТУРА В ШКОЛАХ УКРАЇНИУКРАЇНСЬКИЙ ІСТОРИЧНИЙ ЖУРНАЛУКРАЇНСЬКИЙ ТЕАТРУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬФІЛОСОФСЬКА ДУМКАШОBURDAVIVA